Pick Me Up Friday’sโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š

Hi all, and welcome to another Pick Me Up Friday. This is the second attempt at this post because the first one wasn’t very “pick me uppy”, so I am writing this one instead! I hope you are all doing well and if not, let me know in the comments! “A burden halved is a burden shared”, as they say.

So here’s today’s pretty graphic for you all – does this resonate with you on any level?

It’s nice to get out of your own head for a minute and spend time looking at the people around you. Are they your kids, friends, cousins or significant other? Are they influenced by the good things you do? I hope they are! Because it’s true – you never know who is watching and finding inspiration in what you do. How great does it feel to inspire others? Pretty wonderful, I think! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ No matter how small, hopefully, it can help someone else feel better about themselves and aspire to do great things.

Have a great weekend! I am heading into a long weekend in New Zealand as it is Queens Birthday Weekend here, and I get FOUR wonderful days off! I am really looking forward to it ๐Ÿ™‚

Until next time my friends, stay safe and creative and I’ll catch you in the next post!

If you like my posts, you can check out more of them right here.

And while you’re there, why not consider following me on Twitter, Instagram and right here, on WordPress.

Thanks for your support!