Pick Me Up Friday’sโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š

Hello everyone! It has been a little while since my last post so I decided to make this one a happy “Pick Me Up Friday” post! Things are slowly beginning to look up in my part of the world. After a month-long lockdown, it looks like we might be coming out of it next week. However, all of that is entirely based on how many cases we have between now and then and whether or not there is any further transmission in the community. Fingers crossed we get good news next week.

I hope you are all doing well and keeping safe where you are? Are any of you in lockdown in your countries? Let me know what you’ve been getting up to to pass the time!

I’ve also been thinking a lot about the direction of this blog and I think I am finally going to try my hand at podcasting for Star Wars content. I’ll probably start off with once a week and see how I go. My partner said he’s interested in helping me out too and apparently, the more popular podcasts are the ones with two or more hosts so we’re gonna hopefully set something up soon ๐Ÿ‘

Here’s a positive note to focus on for today if you’re struggling a bit:

I find the above quote very meaningful because I try to aspire to do this in my daily life. I am sure there are many ways to share happiness but I find the easiest way for me is just to practice what I share with my friends. Let me know if you have any to share with us that you’ve used before or used in your daily life!

Until next time, catch you in the next post or in the comments, my friends!

If you like my posts, you can check out more of them right here.

And while you’re there, why not consider following me on Twitter, Instagram and right here, on WordPress.

Thanks for your support!

 

5 thoughts on “Pick Me Up Friday’sโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š

  1. This is one of the best positive quotes I have heard in a while, they’re usually quite cliched and sometimes even make me feel more frustrated than happy, but this one has made me think, and made me a little more positive.